UNIDU radio

Lokacija: Hrvatska, Dubrovnik

Žanrovi: pop

Web stranica: www.uniduradio.com

UNIDU radio je dubrovački studentski radio Sveučilišta u Dubrovniku namijenjen prije svega studentima pri izvođenju radioničke nastave na svim godinama preddiplomskog studija Mediji i kultura društva. Emitiranje je započeo na internetu 20. prosinca 2007, a tri godine kasnije počelo je i emitiranje na 97,5 MHz na užem području grada Dubrovnika.
Osim putem radijskih prijamnika, slušati se i dalje može odabirom poveznice na stranicama Sveučilišta. Za sada je zvučna kulisa malom broju studenata koji su ga prepoznali kao nešto zabavno, ali i korisno. U moru sličnih postaja teško je zadržati slušatelje, ali UNIDU je ipak poseban za dubrovačke studente jer je okrenut prema njihovim različitim interesima, glazbenim i svim ostalim.
Emisije koje se emitiraju svakoga dana imaju određene tjedne termine, a slušatelji mogu ponoviti gradivo ili poslušati propušteno u večernjim reprizama. Uz glazbene emisije, to su emisije o spotu, Europskoj uniji, kulturi i filmu, ali i o studentkim temama i problemima. Uredništvo promiče bogatsvo raznolikosti jezika, običaja i kultura u raznim specijaliziranim emisijama.
UNIDU radio je i partner nezavisne radijske produkcijske mreže RadioNET i dio Mreže studentskih radija (u formiranju). Recept za veći broj slušatelja još uvijek pokušavamo pronaći jer izgleda da nije dovoljno imati samo raznovrsni program. Možda bi nas samo trebalo – poslušati, jer zato i postojimo.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background