Trend Radio 97,8 FM

Lokacija: Srbija, Bačka Topola

Žanrovi: laganice, zabavna

Web stranica: www.radiotrend.net

Trend radio posluje u okviru Društva sa ograničenom odgovornošću IMPRES iz Bačke Topole. DOO Impres je firma u privatnom vlasništvu Rajka Vulina, konstituisana 2. aprila 1994.godine. Do 1998.godine firma je izdavala nedeljnik INPRESS u tiražu od 4.000 primeraka za teritoriju opština Bačka Topola i Mali Idjoš. 7. maja 1998. godine u etar je, sa frekvencije 95,2 Mhz, u 15 sati i 8 minuta, otišao identifikacioni signal radija
Trend i od tada se emituje program 24 sata neprekidno.
Trend radio je legalna radio-stanica koja je , odlukom Saveta RRA broj 2391-08 od 8. septembra 2008. godine, a na osnovu raspisanog javnog konkursa za dodelu frekvencija, dobila Licencu za emitovanje programa u okvirnoj zoni pokrivanja - područje opštine Lr 238 , Bačka Topola, na frekvenciji 97,8 Mhz.
Trend radio radi u vlastitom poslovnom prostoru veličine 84 kvadratna metra,uz najsavremeniju analognu emisionu i studijsku tehniku, sa režijom, studijom, redakcijskim kancelarijama. U realizaciji programa je angažovano 20-tak saradnika, što stalno zaposlenih što honorarnih saradnika.
Trend radio, po svojoj programskoj strukturi, pripada emiterima sa informativnim, zabavno-muzičkim programom i ciljem promocije i afirmacije privredno-ekonomskih, turističkih, multikulturalnih, sportskih sadržaja i potencijala u zoni slušanosti, a to je na teritoriji bačkotopolske, maloidjoške opštine kao i rubnih naseljenih mesta opština Subotica, Kula, Vrbas, Srbobran, Ada, Senta, Kanjiža, Čoka. Program obuhvata informativni program kratkih formi, obrazovno-naučni i sportski program u formi autorskih emisija i direktnih prenosa.
Programska filozofija Trend radija je sadržana u načelu kratko, brzo, pravovremeno.
Po koncepciji Trend radio pripada tipu emitera AC {Aduilt contentporary| ili MOR (Middle of the road| formata po medjunarodno uobičajenim terminima. Program je namenjen definisanoj ciljnoj grupi, ali ga mogu slušati sve kategorije slušalaca kao drugi krug primalaca.
Programska šema je organizovana za nedeljni ciklus i ciklično se ponavlja, a koncipirana je sa uskladjenim vertikalnim i horizontalnim slotovima i sadrži jasno odredjene programske celine po sadržaju, žanrovima i formatima.
Trend radio se, od perioda početka svog rada, pozicionirao kao jedna od najslušanijih radio-stanica u regionu zahvaljujući modernom konceptu realizacije programa čiji osnov čini interaktivnost u kontaktu voditelja-slušaoca.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu