Studentski radio Pressedan

Lokacija: Hrvatska, Koprivnica

Žanrovi: popularno, pop, novosti, novi val, hitovi

Web stranica: pressedan.unin.hr

Raznoliki program i ove nas godine očekuje na radio Pressedanu. Svakog dana moći ćete slušati vijesti iz Hrvatske i svijeta, vremensku prognozu kao i servisne informacije. Kroz emisiju Kulturni Pressedan donosit ćemo vam najave izložbi, predstavljanje knjiga, koncerata, kazališnih predstava… Isto tako, svaki tjedan moći ćete saznati novosti iz svijeta filma, kino programe u Koprivnici i Varaždinu, recenzije i preporuke naših studenata što pogledati.
Veoma je bitno napomenuti kako će studenti donositi i Sveučilišne vijesti, napominje izvršni urednik Ivan Krznarić. To je emisija koja donosi vijesti iz pojedinih sveučilišnih odjela Sveučilišta Sjever. Naši reporteri donosit će male i velike priče o tome što se gdje radi, što je gdje važno, što je uspjelo ili nije uspjelo. Također, prenosit ćemo vijesti o planovima Uprave i pojedinih sveučilišnih centara.
Studentski radio pokriva gotovo sve – informativni, obrazovni i kulturni program. No, kako ruho novog radija ne bi bilo samo ozbiljno, pobrinut će se voditelji raznih zabavnih emisija.
Studenti nisu zanemarili niti ljubitelje sporta, pa će tako sportska rubrika pod nazivom Sportski korner jednom tjedno donositi pregled najaktualnijih rezultata utakmica u vikendu za nama, najave sportskih susreta te razgovore s trenerima i igračima stručnog stožera.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background