Soundset Ragusa

Lokacija: Hrvatska, Dubrovnik

Žanrovi: pop

Web stranica: www.soundsetragusa.hr

Radio Ragusa je županijski radio koji pokriva područje dubrovačko-neretvanske županije od Metkovića do Konavala.S radom je započeo 01.prosinca 2005.godine te svojim pozitivnim vibracijama vrlo brzo stvorio jako dobru slušanost i osvojio srca slušatelja diljem županije.
Programska orijentacija radija Ragusa se bazira na urbanom,modernom i brzom radijskom izričaju čiji voditelji u programu čestim kratkim intervencijama drže slušatelje budnim i vedrim donoseći pregršt točnih i brzih informacija kroz kratke forme najava,vijesti i aktualnosti.Novinari posebnu pažnju pridavaju lokalnim događajima koje pravovremeno donose u program kroz vijesti ili priloge snimljene na licu mjesta. Velika prednost nalazi se u tome što je Radio Ragusa dio jedne velike mreže radija na razini države, međusobno programski povezanih, što omogučuje odličnu razmjenu svih informacija iz svih krajeva lijepe naše.
Glazba je najjači adut radija, a koncept je dinamičan,vedar i optimističan štih. Samo najbolji svjetski i domaći hitovi te dobra mjera lokalnih i dalmatinskih izvođača provjeren je ključ izvrsne slušanosti.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background