Soundset Plavi

Lokacija: Hrvatska, Zagreb

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.soundset.hr

Soundset Plavi je uvijek slušao svoje slušatelje i prilagođavao se njihovim željama i potrebama. Nije to uvijek lagani zadatak jer vi znate biti vrlo komplicirani. :)
Isto tako, svjesni smo i revolucije drugih medija, jačanja televizije, nevjerojatne ekspanzije interneta, ali nažalost i sve manjeg značaja tiska. Sve su to faktori koji i radio tjeraju na promjene. Iako se zapravo ništa nije promjenilo...
Nakon nekoliko godina u Frankopanskoj, zadnjih 6 godina gledamo vas s vrha Zagreba, sa 16. kata Vjesnikove zgrade. I znate... Zagreb je baš prekrasan. I volimo ga pomalo patetično. I upravo tu ljubav želimo podijeliti s vama. Svaki kvart, svaku ulicu, svaku klupu, svaki prvi poljubac, svaki tramvaj, svakog pohanog piceka s rizi-bizijem, puricu s mlincima, Dinamo, Cibonu, Mladost, svaki kiosk i semafor, svakog stričeka s kokicama i tetu apotekarku, pločnike, oblake i krovove. Svaki haustor i svaki autobus, Prljavo kazalište, Hladno pivo i Azru. Sve to dijelimo s vama zadnjih 13 godina i imamo ih namjeru dijeliti još 130.
I vjerujte, zapravo se ništa neće promijeniti...


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background