Slavonski Radio

Lokacija: Hrvatska, Osijek

Žanrovi: hitovi, pop, rock, RnB, oldies

Web stranica: www.slavonskiradio.hr

Najpopularnija radio postaja u Osječko-baranjskoj županiji u kategoriji slušatelja od 18 do 55 godina. Emitiramo program 24 sata dnevno. Slavonski Radio izgradio je image moderne i dinamicne radijske postaje urbane orijentacije.Bez "dlake na jeziku" Slavonski Radio do sada je uspio, zahvaljujući prije svega svojim slušateljima, utjecati na strukture lokalne vlasti, kritički se osvrćući na sve ono što treba popravljati i mijenjati na bolje, bilo da je riječ o radu gradskih službi ili ostalih institucija koje, na kraju krajeva, i postoje zbog - poreznih obveznika (slušatelja). Iako imenom asocira na kulen, kobasicu i tamburicu :-), u glazbenom smislu radio njeguje pop-rock stil, uz praćenje noviteta sa svjetskog glazbenog tržišta, nudeći na slušanje samo ono što je vrijedno i kvalitetno (tu - nema kompromisa :)) a većina djelatnika (voditelja i glazbenih urednika) autorski pokriva veći dio govornih i glazbenih emisija. Poznat po jingleu "Ne pucaj - Slavonski Radio!" i u ratu, i u miru ovo je radio kojemu su uvijek najvažniji bili - njegovi vjerni slušatelji :)!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background