Radio Zelengrad

Lokacija: Ex Yu Dijaspora, USA

Žanrovi: narodna

Web stranica: www.radiozelengrad.com

Location
United States
Genres
Folk
Language
Serbian

24 sata Krajiske i Narodne muzike
Radio Zelengrad je internet radio koji je počeo sa radom 10. oktobra 2011. godine. Naš cilj je druženje uz dobru krajišku i narodnu muziku. Jedna smo od retkih radio stanica koja nema naplaćene SMS poruke već našim slušaocima svakodnevno besplatno ispunjavamo muzičke želje. Program emitujemo iz Evrope i Amerike ,odnosno naši voditelji program realizuju iz Srbije, Austrije i Milvokija(USA). Od ponedeljka do četvrtka program uživo traje od 20 do 02 sata, a petkom, subotom i nedeljom od 14 do 02 sata ( po srednjem evropskom vremenu ). Možete nas pratiti i na društvenoj mreži Facebook pod imenom Glas Zelengrada, na mreži Twitter pod imenom Radio Zelengrad i na Skajpu RadioZelengrad. Kao što vidite omogućili smo dva strima preko kojih nas možete slušati i to strim od 64 kb i kvalitetniji strim od 128 kb. Trudićemo se i dalje da vama, dragi slušaoci i prijatelji radija, budemo na usluzi jer naš cilj nije zarada već druženje i očuvanje naše kulture, tradicije i muzike. Hvala svim


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background