Radio Vrbovec

Lokacija: Hrvatska, Vrbovec

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radiovrbovec.hr

S vama smo od 18. lipnja 1968. godine. Ove godine imamo 42. rođendan što govori da smo puno toga prošli, naučili i stekli neizmjerno velika iskustva u informiranju.
Radio Vrbovec prije svega je radio ovog kraja dostupan svim generacijama što potvrđuje i programska orijentacija.
Svoje mjesto u našem programu koji se emitira na 94,5 MHz nalaze svi koji su željni svakodnevnih informacija iz našeg kraja, dobre glazbe i posebnih emisija.
Radio je od 1995. godine postao financijski samostalan i kao takav je uz potporu lokalne samouprave od oko deset posto ukupnih prihoda živio i proizvodio program za svoje slušatelje.
Ponovo se čuje tamburica, hrvatska zabavna glazba, evergreeni, domaći i strani hitovi, a tu su želje i pozdravi kao neizostavni sadržaji lokalnog radija.
Za tolike godine istina je da smo pomalo i ostarili, ali smo svojim pristupom poslu i svojim glasovima prepoznatljivi.
Kako na mladima svijet ostaje i vaša radijska postaja se pomlađuje, a mladost i iskustvo donijeti će nove sadržaje.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background