Radio Vesela Družina

Lokacija: Švicarska

Žanrovi: dance, hitovi, izvorna, laganice, narodna

Web stranica: www.radioveseladruzina.com

Radio Vesela Družina ideja jedne vesele družine koja je tražila i našla svoje mjesto na internetu ljudi koji vole muziku zezanje i druženje zato svi vi koji volite sve kao i mi dobro došli uživajte sa nama svi redom pod ovom našom Vesela Družina gredom Vesela Družina Team


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background