Radio Velika Kladuša

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Velika Kladuša

Žanrovi: zabava, novosti, pop, rock, narodna

Web stranica: www.radiovkladusa.ba

Emitovanje programa Radija Velika Kladuša otpočelo je 2. februara 2001. godine na tadašnjoj frekvenciji od 89,2, a kasnije na 89,1 megaherc. Od samog početka pa do danas Radio se vodio jednim ciljem – odgovoriti zahtjevima slušalaca. Vođeni time i prateći trendove u elektronskim medijima postigli smo dobru slušanost i zauzeli važno mjesto u medijskom prostoru Unsko-sanskog kantona i šire.
Tokom prvih nekoliko godina rada nastojali smo povezati Kladušane iz dijaspore sa njihovim gradom. Tako smo u proljeće 2004. godine pokrenuli web stranicu Radija, a u decembru iste godine otpočeli smo i s emitovanjem programa putem interneta. Među najveće uspjehe Radija svakako se ubraja Druga nagrada za najbolji identifikacioni jingle osvojena na Četvrtom regionalnom radijskom festivalu održanom u Tuzli 2008. godine. Jingle "Dogodilo se na današnji dan" je u konkurenciji 63 rada osvojio Drugu nagradu. Radio Velika Kladuša je 2006. godine dobio i najviše općinsko priznanje "Plaketa 23. februar" za izuzetne rezultate postignute u oblasti informisanja.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background