Radio Velika Gorica

Lokacija: Hrvatska, Velika Gorica

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.rvg.hr

Kvaliteta koju Radio Velika Gorica njeguje u prvom je redu posljedica probrane glazbe, zvuka dobrog raspoloženja, parade najvećih hitova domaće i strane produkcije. Brinemo, naravno, i o informativnom programu koju slušateljima pruža najaktualnije vijesti. Voditelji programa ističu se toplinom, prisnošću i nenametljivošću, a sve u funkciji glazbenog ugođaja i marketinških sadržaja.
Vikend je spoj ležernosti i dopadljivosti s više domaće glazbe nego inače. Sve su ovo odlike naše radio stanice. No, ne vjerujte nam na riječ - poslušajte i provjerite.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background