Radio Varaždin

Lokacija: Hrvatska, Varaždin

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radio-varazdin.hr

Radio Varaždin spoj je tradicije i suvremenosti, kreativnosti i profesionalnosti. Nastao je na poticaj varaždinskih radioamatera, a program je počeo emitirati 10. srpnja 1945. godine i najstarija je lokalna radiopostaja u Hrvatskoj.
Radio Varaždin je u svakom trenutku usmjeren na želje i potrebe svojih slušatelja, koji ga prepoznaju kao vjerodostojan izvor informacija i servis građana, te kao prijatelja cijele obitelji. Sveobuhvatan i raznovrstan program tijekom 24 sata nudi optimalan omjer informacija i zabave za sve generacije i ukuse, čime se Radio Varaždin potvrđuje kao potpuni radio.
Radio Varaždin je bio i jest rasadište vrsnih novinara. Redakciju čine visokoobrazovani i svestrani novinari i voditelji, koji svojim znanjem i visokom profesionalnošću oblikuju kvalitetan radijski program s udjelom vlastite proizvodnje od čak 97% posto. Glazbeni program, u kojem 70% zauzima domaća zabavna i popularna glazba, rezultat je smišljene glazbene politike, koja se temelji na njegovanju istinskih glazbenih vrijednosti i na dobrom ukusu. Program se emitira putem 5 odašiljača i preko Interneta, a najmodernija digitalna oprema jamstvo je visoke tehničke kvalitete programa, te omogućuje da prepoznatljiv zvuk Radio Varaždina stigne do svih njegovih slušatelja.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background