Radio Val Vela Luka

Lokacija: Hrvatska, Korčula

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radioval.hr

Radio „Val“ Vela Luka je domaći informativni i zabavni radio. Program je utemeljen na mnogo pop i rock glazbe, domaćih i stranih evergrina, te klapsko - dalmatinske pjesme. Radio emitira kratke vijesti, servisne informacije, zabavne i informativne emisije i rubrike.
Lokalne vijesti, kao i vijesti iz zemlje i svijeta, emitiraju se svaki puni sat. Kao podsjetnik na značajna događanja kroz povijest, svakim danom u 9,15 emitira se emisija „Dogodilo se na današnji dan“.
Od ponedjeljka do nedjelje redaju se emisije iz čijeg naslova se naslućuje i sadržaj „Brinemo o vašem zdravlju“, „Sportski pregled“, „Lijepa riječ“, „Utorkom zajedno“, „Rezervirano za žene“, „Kupnja i prodaja“, Zlatna prašina“, „Zelene minute“, „Riba i more“, „Tko pita ne skita“, „Iz Župnog ureda“, „Zanimljivosti“, „Obiteljski program“.„Luški petak“ je karakterističan program petkom, kroz koji njegujemo tradiciju Veloluškog govora, predstavljamo vrijednosti i dostignuća Vele Luke i Velolučana.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background