Radio Urnebes

Lokacija: Slovenija, Metlika

Žanrovi: zabavna, uživo, narodna

Web stranica: radiournebes.com

Pozivamo vas na talase naseg net radia http://radiournebes.net/
Radio Urnebes uvijek sa stilom i uvijek korak ispred svih. Ukoliko volite drženje, zabavu i dobru muziku, tu smo da vam ispunimo muzičke želje koje poželite da čujete ili naručite za neku vama dragu osobu...
Tu su za vas naši chateri i naši voditelji koji su spremni da vas ugoste i da se druže sa vama uz muziku i sve ono sto nas radio pripremi za vas. Pozdrav od ekipe Radia Urnebes. Dobro došli
<3


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background