Radio Univerzum Lazarevac

Lokacija: Srbija

Žanrovi: hitovi, house, jazz, rock, techno

Web stranica: www.radiouniverzum.tk

Radio Univerzum je isključivo Internet emiter, sa područija Gradske opštine Lazarevac.
Naš program prilagođen je svim starosnim grupama, a emituje se dvadeset četiri časa dnevno.Naši slušaoci su u mogućnosti da prate program preko računara,mobilnih telefona i ostalih uređaja koji imaju konekciju sa internetom naš kvalitet potvrđuje preko četiri hiljade zadovoljnih slušalaca na mesečnom nivou.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu