Radio Treća Dimenzija

Lokacija: Bosna i Hercegovina

Žanrovi: hitovi

Web stranica: www.radiotrecadimenzija.com

Ovaj radio nije u funkciji od 2017-12-31. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

Početkom decembra 2001. God. Počela je sa emitovanjem emisija „Treća dimenzija“ u programu tadašnjeg radija „Studio 99“. I od tada pa sve do danas obrađuje i bavi se temama koje su u granicama paranormalnog.Emisija 3D je ugostila sva poznata imena iz svijeta vidovnjaštva, iscjeljiteljstva, radioestezije,egzorcizma, parapsihologije i drugih alternativnih grana.Na opšte zadovoljstvo u februaru 2005 emitovana je prva emisija 3D na tadašnjem tv kanalu „Studio 99“ gdje se i zadržala par godina. Gošća prve emisije bila je Iscjeliteljka Beba..neke od emisija 3D emitovane su i na OSM tv, Behar tv, Gorazde tv,Amna tv te na jos nekoliko tv stanica van prostora BIH.
Svakog petka ,tačno u ponoć, gledatelji su mogli pratiti i direktno se uključivat u razgovor sa atraktivnim gostom, saznati što ih očekuje u budućnosti, što su sihiri i crna magija ,kako alternativnim metodama poboljšati kvalitet života. Nakon punih 12 godina odlucili smo da pokrenemo i internet/satelit radio.Velikom upornošću i željom da pomognemo našim gledaocima i slušaocima ugostili smo poznata imena iz svijeta vidovnjaštva, parapsihologije kao i druge alternativce s područja čitave bivse Jugoslavije, ali i šire; Srbije , Hrvatske, Njemačke pa i SAD-a.
Podsječanja radi ovo su samo neki od naših gostiju: U budućnosti vaš radio će okupljati samo najbolje alternativce i cijeloga svijeta. I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background