Radio Trebinje 95,9 FM

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Trebinje

Žanrovi: pop, zabava, zabavna

Web stranica: www.radiotrebinje.com

Sjedište redakcije
Kralja Petra I Oslobodioca 34
89101 Trebinje
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
Zadatak Radio Trebinja, kao javnog radija je tačno, istinito, pošteno i nepristrasno izvještavanje, ali i podsticanje javnosti na akciju. Programske aktivnosti Radio Trebinja neće biti podložne nikakvoj cenzuri, uređivačka nezavisnost izbora i plasiranja vijesti biće na prvom mjestu.
U skoro četire decenije postojanja, postao je svakodnevna navika vjernih slušalaca, uvijek vjerodostojan i jednako rado slušan izvor informisanja. Tokom godina, tehnološki se unaprijeđujući, kadrovski i programski rastući, Radio Trebinje pokrivao je svojim programom sva područja javnog života, posebno njegujući tradiciju i kulturnu baštinu Grada, njegov duhovni trag, identitet i specifičnost.
Prateći potrebe i razvitak sredine u kojoj djeluje od kraja 2013. godine, Radio Trebinje se u potpunosti profesionalizovao, pokrenuli smo portal radiotrebinje.com sa dnevnim ažuriranjem, a namjera je da nam se broj dnevnih vijesti, posebno iz Trebinja iz dana u dan značajno poveća.
Osim lokalnih vijesti, na našem mediju ostavili smo prostor i za sve ostale teme, vijesti iz Republike Srpske, BiH, regiona i svijeta, sportske vijesti , privreda, kultura, kao i one iz domena zabave, zanimljvosti, sve kako bi građani ovog dijela Republike Srpske na jednom mestu mogli pronaći više zanimljivih i kvalitetnih informacija i tekstova.
Namjera nam je da iz mjeseca u mjesec kontinuirano raste broj čitalaca portala, posjeta, kao i pročitanih sadržaja.
Direktor
Tel/fax: +387 (59) 260 348
Redakcija
Tel: +387 (59) 260 248
e-mail:
portal@radiotrebinje.com
portalradiotrebinje@gmail.com
info@radiotrebinje.com
ciko.direktor@teol.net


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background