Radio Terezija 93.9 & 99.2 FM

Lokacija: Hrvatska, Bjelovar

Žanrovi: hitovi, laganice, novosti, popularno, zabavna

Web stranica: www.terezija.hr

Tvoja najbolja glazba prati ritam tvoga grada.
Od Kalnika na zapadu do Papuka na istoku, od Bilogore na sjeveru do Moslavine na jugu, pa i dalje … Radio Terezija zrakom i internetom svakodnevno dopire do vas u vašim domovima, vozilima, radnim mjestima, iseljeništvu ili do Bjelovaraca u mirovnim misijama.
'Kraljevski grad po mjeri čovjeka', 'među 20 najpoželjnijih za život u Hrvatskoj', 'treći po uređenosti u kontinentalnoj Hrvatskoj', izgrađen po uzoru na staru gradsku jezgru talijanskog Torina, po svemu europski od nastanka, Bjelovar od 2005.godine ima radio koji je u svim svojim segmentima radio po europskim standardima. Na bjelovarsko-bilogorskom području, jedina smo moderna radio postaja koja emitira komercijalnu i domaću i stranu glazbu primjerenu i traženu od publike modernog svjetonazora. Obraćamo se i slušani smo u populaciji 20-50 godina.
Prednost koju imamo pred regionalnim i nacionalnim radijima, a to je lokalna informacija, od sada još pojačavamo! Od vrtića do svake udruge, kulturne, sportske ili one za istraživanje rude i gubljenje vremena ... ništa se u našem gradu nije dogodilo, ako se nije čulo na Tereziji.
Uostalom, ako 36.000 stanovnika našeg područja sluša Radio Tereziju, želi li itko išta raditi, ako mi to nismo objavili?
Kontakt info
Šet.dr.I.Lebovića 28, 43000 Bjelovar
Tel. +385 43 22 00 77
Fax +385 43 22 00 62
e-mail: terezija@terezija.hr
Radno vrijeme
Radnim danom
od 8 do 16 sati
Nedjeljom i praznikom
NE RADIMO


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background