Radio Srem

Lokacija: Srbija

Žanrovi: 50e, 60e, narodna, hitovi

Web stranica: www.radiosrem.rs

Regionalni Radio Srem prati zbivanja u opštinama Srema. Radnim danima emitujemo vesti u 11, 12, 18 i 19 sati. Dnevnik Radio "Srema" emitujemo radnim danima u 16 časova. Nedeljom od 10 časova emitujemo "Sremski informator". Ponedeljkom od 17:15, "Sport-muzika-sport", uvek aktuelne informacije o sportu u Sremu.
Pored informativnog programa na Radio "Sremu" možete čuti i emisije zabavnog, muzičkog karaktera.
Muzika na Radio Srem-u je raznolika. Velika fonoteka pruža nam mogućnost da vas muzikom vratimo u 50', 60'... emitujemo aktuelne hitove i stare proverene pesme. Radnim danima od 03:00 do 08:00 na programu je narodna muzika, ostali deo dana čini domaća i inostrana pop muzika. Petkom od 20:00 sve do ponedeljka do 08:00 emitujemo narodnu muziku u folk maratonu.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background