Radio Sisak

Lokacija: Hrvatska, Sisak

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radiosisak.hr

Sa zadovoljstvom i ponosom ističemo kako s više od 45 godina, koliko djelujemo u medijskom prostoru Hrvatske, imamo godine potrebne za pamet, mudrost, iskustvo i kvalitetu. Već i u nazivu našeg radija lako je zaključiti kako smo cijelo vrijeme putem radio valova u službi građana Siska i okolice. Radio Sisak je komercijalna radio postaja koja koncesijski pokriva grad Sisak. Program koji emitiramo 24 sata sastoji se od nekoliko cjelina koje prate i prikazuju svakodnevicu šire sisačke sredine, rukovodeći se idejom zadovoljenja javnog interesa, pa tu ideju svakodnevno ostvarujemo. Time predstavljamo neposredni servis javnosti, oblikujući njenu svakodnevicu svestranim i objektivnim informiranjem, obrazujući i zabavljajući slušateljstvo.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background