Radio Sajam

Lokacija: Srbija

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.sajam.net

Istinitost, atraktivnost i kreativnost u radu predstavljaju osnovni deo programske filosofije Radio Sajma. Biti u službi slušalaca i korak ispred konkurencije moto je kojim se rukovodimo.
Nastojeći da sprovedu misiju Radio Sajma, kao nezaobilaznog dnevnog "prijatelja", članovi redakcije u svakom segmentu rada poštuju etička profesionalna pravila, novinarske kodekse i zakone o informisanju. Izveštavanjem i ličnim angažovanjem sprečavaju pojavu nacionalne, rasne, verske, seksualne ili bilo koje druge netrpeljivosti ili mržnje i zagovaraju civilno i demokratsko društvo.
Redakcija Radio Sajma svojim radom svakodnevno pozitivno dokazuje da je drugačija od drugih, da sledi misiju zacrtanu prvog dana, da zna šta želi i kako da to ostvari.
To smo mi – Radio Sajam!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu