Radio Posušje

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Posušje

Žanrovi: pop, laganice, izvorna, hitovi, funk

Web stranica: www.radioposusje.ba

Radio postaja Posušje utemeljena je 1984. godine i to je prva hrvatska lokalna radio postaja u Hercegovini. Radio postaja Posušje je dala svoj veoma jak doprinos dolasku demokracije. JP Radio Posušje d.o.o. Posušje zadovoljava sve uvjete Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) i dobilo je Opću dozvolu za zemaljsku radiofuziju radio programa. Dozvola je dodijeljena na period od deset (10) godina, počevši od 01.01.2010 i vrijedi do 31.12.2019.
Program emitiramo na frekvenciji 102,9 MHz, kota Radovan na visini cca 1200 nadmorskoj visini sa snagom 1 KW FM.
Područje pokrivenosti ovog odašiljača je:
-Tomislavgrad, jedan dio općine Livno do Kupresa,
-Imotska krajina , Dugopolje do ulaza u Split ( RH),
-Ljubuški dobar dio Čapljine ,
-Grude, Široki Brijeg do Mostara.
-Posušje.
Radio Posušje djeluje uspješno na ovim prostorima već gotovo tri desetljeća i za sobom ima poduži životopis u kojem važno mjesto zauzima suradnja s drugim sredinama u vidu razmjene informacija ali i u marketinškom smislu. Tako smo s brojnim partnerima ostvarili dugogodišnju suradnju. Posebno ističemo suradnju s tvrtkama iz Dalmacije jer im je ovo tržište itekako zanimljivo obzirom na povezanost ovih regija u svakom mogućem pogledu. S druge pak strane prelaskom na emitiranje putem interneta proširili smo naravno i našu čujnost te broj suradnika u marketinškom smislu sve više raste.
Radio Posušje u svom planu ima zacrtano realizirati dugoročni informativni projekt emisija za hrvatsko iseljeništvo diljem cijeloga svijeta. Emisije bi se sastojale o pružanju svih bitnih informacija iz Bosne i Hercegovine, Dalmacije i cijele Hrvatske posebno sa temama iz kulturne baštine, hrvatskog jezika, običaja itd. Emisije bi bile dostupne našem iseljeništvu preko interneta i web portala radija u svako vrijeme dvadeset četiri sata dnevno.
R A D I O P O S U Š J E
Kraljice Jelene 2
88240 Posušje
Redakcija
tel.: 039 681 660
fax.: 039 681 660
Studio
tel.: 039 681 661


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background