Radio Pingvin

Lokacija: Srbija

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radiopingvin.com

Ovaj radio nije u funkciji od 2018-10-22. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

Pozdravlja Vas prva privatna radio stanica našeg glavnog grada! Pokrenula ga je grupa mladih, medijski posvećenih entuzijasta, davne, ratne 1991. godine i po mnogo čemu, Radio Pingvin je ušao u istoriju radio difuzije na ovim prostorima. Najlepše uspomene mnogih generacija radio poklonika vezane su za Radio Pingvin, a Pingvin je bio i obiman istrazivački materijal onih koji su se bavili fenomenom najslušanijih radio stanica.
"Ovde Pingvin, 90,9", bio je poziv na druženje, dobar provod, upoznavanje, susret sa radio zvezdama, a kroz Pingvin su „prošli” gotovo svi danas popularni voditelji, muzičari, tonci...
Pošto je nastao i razvijao se u vreme raspada bivše Jugoslavije, kada je čitav medijski prostor bio "zasićen" informacijama o ratnim dešavanjima, Radio Pingvin je bio „oaza” bez politike i narodnjaka. Takav je i dan danas.
Produkcijski timovi Radio Pingvina postavili su temelje moderne audio produkcije, stvarajući "štosne reklame, prepoznatljive slogane, reklame koje su se prepričavale.
Zbog pozitivnih vibracija koje šaljemo sa 90,9 Mhz nazvan je i beogradski radio dobre volje i lepih osmeha!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background