Radio Orahovica

Lokacija: Hrvatska, Orahovica

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radioorahovica.com

Radio Orahovica, trgovačko društvo, radi i postoji od 1968. godine, kada je i zabilježeno prvo javno emitiranje, koje je kontinuirano nastvaljeno do današnjih dana. Kroz ustanovu je prodefiliralo mnoštvo radnika da bi danas u njoj bilo stalno uposleno 6 radnika, Anita Zavada Marija Bačmaga, Gordana Jajčanin, Slavko Bošnjak, Vladimir Grabovac i Tonino Rađenović.
Program lokalne radio postaje emitira se svakodnevno od 06 do 22 sati, subotom od 07 do 22h i nedjeljom od 09 do 22 sati u kojem su zastupljeni svi segmenti života, od kulture, sporta, politike, zdravstva, poljoprivrede, gospodrastva do zabave i marketinga.
Slušatelji orahovačkog radija program prate na 95,7 MhZ.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background