Radio Novi Sad

Lokacija: Srbija

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.rtv.rs

RTV je neovisan javni radiodifuzni servis građana Vojvodine, koji na srpskom jeziku i jezicima nacionalnih manjina, proizvodi i emitira visoke televizijiski, radijski i multimedijalni program, kojim građane Vojvodine informira, obrazuje i zabavlja, odražavajući jedinstvenu raznolikost regiona.
Pokrenuli smo se da bismo se promijenili - da bi bili Bliži Vama!
Pokrenuli smo se - da bismo se odmakli od vremena kada smo bili bliži nekontroliranim i, nerijetko, zloupotrebljavana javnim ovlastima.
Pokrenuli smo se - mijenjamo program, da bi u njemu svjedočili o Vama, Vašim potrebama, stremljenjima, problemima i uspjesima. Učimo da svijet promatramo iz pozicije Građanina i Zajednice.
Nastojimo da tragamo za odgovorima koje Vi tražite, da Vam ponudimo različite sadržaje i činjenice, koje će Vam omogućiti da jasnije vidite stvarnost. Naše umjetničke i zabavne emisije će Vas okrijepiti i opustiti, a vjerodostojni prizori svakodnevnice ili povijesti proširit Vam vidike.
Ukratko, pokrenuli smo se da bismo bili pošten i vjerodostojan posrednik. Želimo biti uvjerljivi, da svjedočimo Život. Da zadobijemo Vaše povjerenje. Da budemo Bliži Vama.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu