Radio Našice

Lokacija: Hrvatska, Našice

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radionasice.hr

Radio Našice prvi puta se oglasio 26. studenog 1966. godine. Prve riječi na valovima Radija Našice uputio je slušateljima u ime osnivača Skupštine Općine Našice i političkih organizacija gospodin Vlado Dejanić. Na čelu tadašnje ekipe Radio postaje Našice bio je Vladimir Mička. Prvi spikeri bili su: Branko Glumac i Zdenko Pavić, tehnički voditelj Željko Bobek. Radio Našice je društvo s ograničenom odgovornošću čiji su vlasnici Grad Našice, Općine Podgorač, Feričanci, Đurđenovac i Donja Motičina. Program ostvaruje 12 zaposlenih djelatnika i nekoliko stalnih suradnika. Uz iskustvo starijih kolega, živost i slobodu u javnom izražavanju daje mlada ekipa, koja je od 1991. godina svoje znanje na ostvarivanju radijskog programa upravo stjecalo na Radiju Našice. Kadrovi koji su svoje prve korake započeli u našoj kući, danas su uspješni voditelji na televiziji i radiju, dopisnici i suradnici drugih radija i tiska. Uz glazbu program je obogaćen s dvadesetak stalnih tjednih emisija. Naš moto je dati pravu informaciju što brže, a biti u neprestanom kontaktu sa slušateljima i osluškivati njihove kritike, pohvale, želje, naravno i glazbene. Emisije s nadužim "stažom" su naše informativne emisije TJEDNIK, DNEVNIK i emisija za poljoprivrednike, koje idu od samoga početka emitiranja pa sve do danas.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background