Radio Narona

Lokacija: Hrvatska, Metković

Žanrovi: pop

Web stranica: www.radio-narona.hr

Radio Narona utemeljen je krajem 2007. godine u Metkoviću, kao logičan odgovor na potrebe područja na kojem djeluje.
Jasnom vizijom i s mladim i sposobnim osobljem, cilj nam je napraviti novi iskorak u radijskom djelovanju, na obostrano zadovoljstvo.
U suradnji s brojnim vanjskim suradnicima, našim slušateljima garantiramo vrhunski užitak slušanja našeg programa prilagođenog svim dobnim skupinama.
Javite nam Vase dojmove i pozitivne i negativne u svrhu što boljeg programa i slušajte nas na Web-u preko Live Streaminga ili na 96 i 104,8 MHz.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background