Radio Mir Međugorje

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Međugorje

Žanrovi: religiozno

Web stranica: www.medjugorje.hr

Radio Mir Međugorje u prvom je redu ustanovljena zbog prenošenja molitvenog programa iz crkve sv. Jakova u Međugorju. Krunicu emitiramo uživo svaki dan u 17,00 (18,00) Kratkom stankom praćenom prikladnom glazbom u 17,40 (18,40) obilježavamo trenutak ukazanja Kraljice mira vidiocima. Dosadašnja iskustva pokazuju da se u to vrijeme, zahvaljujući zemaljskim odašiljačima i Internetu, u svojim obiteljima okupljaju međugorski hodočasnici diljem svijeta i mole zajedno s hodočasnicima u crkvi sv. Jakova. Pruža nam to veliko zadovoljstvo i pomaže ustrajati u svim naporima i kušnjama vezanima uz rad na našoj radiopostaji.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background