Radio Miloš

Lokacija: Ex Yu Dijaspora, Romania

Žanrovi: narodna, starogradska, uživo, vlaška, zabava

Web stranica: www.milosradio.ro

Uglavnom ovdje ćete čuti najnovije kolaže Brothers Band izvode uživo Miloš.
Dobrodošli na ovu stranicu, jer imaš vremena i pravo mjesto za slušanje narodne glazbe kao raznolik sinovi banatean autentični folklor, ciganska glazba Vlaška (u područjima gdje su Vlasi žive u Srbiji) i naravno glazbu i srbijanskih pjevača iz Srbije, a Srbi u rumunjskom Banatu.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background