Radio Marija

Lokacija: Hrvatska, Zagreb

Žanrovi: religiozno

Web stranica: www.radiomarija.hr

Temeljna je djelatnost udruge Radio Marija proizvodnja i emitiranje radijskoga programa.
Udruga je, sredinom godine 1996., dobila radijsku koncesiju za grad Zagreb. Prvi je studio izgrađen u potkrovlju župne crkve Rođenja Isusova na Kajzerici u Novom Zagrebu.
Veliku potporu projektu Radio Marije dali su blagopokojni Franjo kardinal Kuharić, tadašnji zagrebački nadbiskup, i nadbiskup Giulio Einaudi, prvi apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj.
Udruga Radio Marija upisana je u Registar udruga, a ima pravo djelovati na cjelokupnom području Republike Hrvatske.
Sjedište Udruge i sadašnji studio nalaze se na Jordanovcu 110, u župi Bezgrešnog Srca Marijina u Zagrebu.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background