Radio Lexero

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Brčko

Žanrovi: disco, izvorna, narodna, sevdah, zabava

Web stranica: sencyking.wixsite.com

Radio Lexero sluzi iskljucivo za zabavu i upoznavanje sa drugim osobama, svaka rasprava na bilo kojoj osnovi je STROGO zabranjena, i krsenjem pravila slijedi BAN. Te na zahtjev korisnika, uz uslov da se to vise nece ponoviti, dobija UnBan. Radio Lexero nema nekog strogog rasporeda emitovanja muzickih, ali pretezno u vecernjim satima od 9 pa do ponoci. Svi su dobro dosli, preporucite nas i prijateljima kako bi smo se svi zajedno druzili. Hvala na razumijevanju, Admin Team ;)


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background