Radio Labin

Lokacija: Hrvatska, Labin

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radiolabin.hr

Radio Labin je privatna komercijalna radijska postaja. Započeo je s emitiranjem 26. ožujka 1996.
Emitira 24 sata programa dnevno na frekvencijama: 93,2 95,0 99,7 i 91,0 MHz.
Radio Labin kao promicatelj pozitivnih društvenih kretanja profilirao se u sve slušaniji i prepoznatljiviji lokalni medij sa sve većim brojem slušatelja. Iz dana u dan nastojimo biti koristan,stalnoprisutan i nenametljiv prijatelj svakog doma, automobila i radnog mjesta koji zabavlja, savjetuje informira i doprinosi pluralizmu mišljenja sredine u kojoj djeluje.
Opustite se uz ležeran i vedar program vašeg i našeg Radio Labina!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background