Radio Krupanj 94.7 FM

Lokacija: Srbija

Žanrovi: narodna, zabavna

Web stranica: www.radiokrupanj.rs

Ovaj radio nije u funkciji od 2017-12-31. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

Uvek sa vama i uz vas Radio Krupnja glas!
Hitovi narodne i zabavne muzike
Nazovi +381 15 582830
Radio Krupanj je sa radom počeo 21. Septembra 2000. godine, na dan Opštine Krupanj. Trajemo već 15 godina i jedina smo radio stanica u Rađevini. Emitujemo domaću narodnu i zabavnu muziku. Na našoj frekvenciji 94,7 mHz možete čuti najnovije vesti i dešavanja iz naše opštine kao i emisije zabavnog karaktera uz nezaobilazne želje, čestitke i pozdrave. Širimo dobru energiju našim radio talasima kako Rađevinom i Srbijom tako i inostranstvom.
Nalazimo se u ulici Žikice Jovanovića Španca bb u Krupnju.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background