Radio Koprivnica

Lokacija: Hrvatska, Koprivnica

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radio-koprivnica.hr

Radio Koprivnica d.o.o. je izrastao na tradiciji suradnje sa svojim slušateljima. Zato je naša obaveza da budemo dostpni na svakom mjestu i u svakom trenutku.
Radio Koprivnica - popularni RKC, najslušaniji je radio u Koprivničko-križevačkoj županiji. S ukupno 70 000 slušatelja na FM području, internetu, satelitu HOT BIRD 6 te kabelskim operaterima, na 33. je mjestu u Hrvatskoj. Kolaž program domaće glazbe, vijesti, zanimljivosti, emisija, kontakata, realizira ekipa od 10 zaposlenih i isto toliko vanjskih suradnika. Uz vijesti, proizvodimo 40-ak emisija, iz svih društvenih sfera, a program emitiramo 24 sata. Oglašivači su također česti posjetitelji programa. Lokalni, globalni, izravni ili agencijski, jako nas vesele. Uz slušateljsku populaciju s više od 60% zaposlenih i 75% od 20-65 godina, klijentima nudimo individualan pristup, savjetovanje i stručnu realizaciju kreativnih rješenja. RKC je društveno odgovorna tvrtka, aktivno djeluje u nizu društveno korisnih akcija, promovirajući rad Udruga i humanitarnih akcija. Nezaobilazan je na svim lokanim događajima.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background