Radio Kaj

Lokacija: Hrvatska, Krapina

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radio-kaj.hr

Radio Kaj za kajkavski kraj, moto je pod kojim svaki dan tijekom godine, 24 sata dnevno, emitiramo program namijenjen i prilagođen interesima, željama i potrebama slušatelja kajkavskog govornog područja. Godinama smo okupljali i obrazovali naše djelatnike koji sada s osobitom pažnjom pripremaju program i najbolje znaju prepoznati potrebe naših slušatelja. Gradili smo nove prostore, montirali odašiljače, uvodili nove tehnologije i stvarali instituciju koja na najbolji mogući način nastoji zadovoljiti interes javnosti na području kojemu smo namijenili naše programske sadržaje.Radio Kaj od samih početaka, osim u nazivu, u programskim sadržajima ima vodeću i izuzetno značajnu ulogu na njegovanju pisane, govorene i pjevane riječi Kaj. Radiju Kaj su oduvijek u prvom planu promocija i isticanje postignuća istinskih vrijednosti ljudi i institucija koje se bave kajkavskim, ali i kulturnim stvaralaštvom uopće.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background