Radio Jaska

Lokacija: Hrvatska, Jastrebarsko

Žanrovi: zabava, šlageri, pop, evergreen

Web stranica: www.radio-jaska.hr

Radio Jaska je neovisna radijska postaja u većinskom privatnom vlasništvu. Službeno postoji 40 godina, neslužbeno koju godinu više.
Doseg našeg signala pokriva dio zagrebačke županije (čujemo se u nekim dijelovima Zagreba) i dio karlovačke županije, a imali smo poziva i iz Bihaća.
Radio Jaska je spoj tradicije i suvremenog, informativnog i zabavnog.
Kako nam je marketing jedini izvor financiranja - tom segmentu programa posvećujemo znatnu dozu kreativnosti i profesionalnosti.
Glazbeni dio programa emitira se u omjeru 70 : 30, u korist domaće zabavne i pop glazbe no u našem su programu u znatnom postotku zastupljeni i evergreene kojih imamo bogatu kolekciju ( s obzirom na 4 desetljeća postojanja i prikupljanja).
Program je namijenjen svim dobnim skupinama a da je tako očito je (čujno) i u kontakt emisijama.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background