Radio Jadran

Lokacija: Crna Gora

Žanrovi: pop, rock, RnB, disco, house

Web stranica: www.radiojadran.com

Kada zaplovite talasima mladog,urbanog, modernog radija iz Herceg-Novog, onda ćete shvatiti da ste uhvaćeni u finu radio priču, koja se zove Radio Jadran. Što je najvažnije - ostajete u njoj, jer godi!
Radio Jadran - igrač više – na zgusnutom medijskom nebu Crne Gore! Baš kao u vaterpolu - igrač više - predstavlja šansu za GOL, šansu za pobjedu!
Mala ekipa profesionalaca, sa znanjem i srcem, kreira svakodnevno informativni i muzički program, čiji je sinonim - kvalitet, aktuelnost, pouzdanost i prava mjera komercijalnog, informativnog i muzičkog dijela za radio dobrog ukusa i zvuka.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background