Radio Inđija

Lokacija: Srbija

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.rtvindjija.co.rs

Radio Inđija postoji i emituje svoj program 37 godina. Grupa entuzijasta je 1972. godine uz vrlo skromna sredstva uspela da otvori prvu radio stanicu, koja se u to vreme čula u nekoliko ulica u gradu. Nakon toga, Skupština Opštine se zainteresovala i pomogla zvanično otvaranje ovog radija, koji je narednih 14 godina funcionisao kao sporedna delatnost Radničkog univerziteta. Program je zvanično počeo da se emituje jula 1973. godine. Već tada, zadobila je simpatije i poverenje slušalaca. Godinama je izrađivala i unapređivala svoj program, koji je emitovan na srednjem talasu 188 metara ili 1593 kiloherca. U nove prostorije u bloku 63, Radio Inđija se seli 1983. godine, kada je počela da emituje svoj program i na ultra kratkim talasima 96MHz. Osamdesetih godina ova kuća je prevazišla lokalni karakter i nametnula se u širokom dijapazonu slušaocima kako na području opštine, tako na području Srema, uz veoma zanimljiv prodor na medijski plan grada Beograda i okoline.Dobijali smo značajna priznanja, kako za informativni, tako za zabavni, obrazovni i ekonomsko propagandni program. Od Oktobarske nagrade kao najvećeg Opštinskog priznanja, preko nagrada Udruženja radiodifuznih organizacija Vojvodine, Zajednica radio stanica Srbije, kao i tadašnji Zagrebački Jugoton koji je naše eko-poruke umnožavao i distribuirao širom cele bivše Jugoslavije.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background