Radio Inat Gornja Tuzla

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Tuzla

Žanrovi: evergreen, rock, sevdah, šlageri, zabava

Web stranica: radioinat.ba

Radio Inat je osnovan 2014.godine i program emituje isključivo na internetu i to na web adresi www.radioinat.com Radio Inat je INOVATIVAN, NEZAVISAN, AFIRMATIVAN i TRADICIONALAN.
Pored svojih osnovnih djelatnosti, nastojimo da doprinosimo kvalitetu života u Gornjoj Tuzli. Nastojimo da učestvujemo u kreiranju konstruktivne i općenito produktivne atmosfere Informativni i muzički program su ključni elementi našeg programa od izuzetne važnosti za Gornju Tuzlu. Zalažemo se za toleranciju i poštovanje ljudskih prava.
Vijesti, intervjui, debate, specijalne dokumentarne emisije, pažljivo odabrana muzika čine program radija Inat. Program radija Inat ispunjava sve funkcije – informativnu, zabavnu, kulturnu, propagandnu. Radio Inat nastoji postati potpuno formatirani web-radio, koja se muzički oslanja na najveće hitove domaće i strane muzike.
Radio Inat želi da se dostignutim kvalitetom i sadržajem programa još više približi slušaocima i na taj način kreira poziciju ozbiljnog elektronskog medija u našem gradu te da pronađemo balans između komercijalnog i autentičnog Inat stava po kome će nas slušaoci moći prepoznati.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu