Radio Grude

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Grude

Žanrovi: rock, zabavna

Web stranica: www.radiogrude.net

Vama koji ste koji put imali uho prislonjeno na 90,9 ili 95,5 MHz veliki pozdrav, a ukoliko se pitate ''Tko su sad ovi?'' da pojasnimo:Eksperimentalno, prvi put smo se oglasili u eteru 30. travnja 1998.god, a službeni rad započeli 11. studenog iste godine. Program, za kojeg je zaduženo 5 radio manijaka, emitiramo 24 sata iz studija u Grudama.Izvlačenjem gange i gusala iz skoro zaboravljenih pretinaca, ležernim stilom voditeljica i otkačenim pristupom voditelja programa, kratkom, jasnom i brzom informacijom, odabranom glazbom zakočili smo radio prijemnike u Hercegovini na naše frekvencije.Signalom pokrivamo gotovu cijelu Hercegovinu i dio Imotske krajine, što znači da nas možete slušati u i oko Mostara, Čapljine , Stolca na 90,9 MHz, a u Širkom Brijegu, Posušju, Ljubuškom, Imotskom, Grudama i Tomislavgradu na 95,5.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background