Radio Grubišno Polje 95.1 FM

Lokacija: Hrvatska

Žanrovi: novosti, oldies, popularno, zabavna

Web stranica: www.facebook.com

Trg bana Josipa Jelačića 7
Grubišno Polje
Signal Radija Grubišnoga Polja prvi se puta u eteru oglasio 10. listopada 1991. godine na frekvenciji 103,9 Mhz pod nazivom Hrvatski radio Grubišno Polje.
Upravo je potreba za pravodobnim i točnim informiranjem te ratne godine bila glavnim razlogom osnivanja radija, koji je prve četiri godine djelovao u sastavu tadašnje Općine i Centra za kulturu i informiranje. Samostalno pod današnjim nazivom djeluje od 1995.godine.
U nekoliko je navrata mijenjan broj zaposlenih, radno vrijeme i programska koncepcija, a od 2007. godine četiri djelatnika proizvode i emitiraju dnevni program. 5. studenoga te godine krenula je programska shema s cjelodnevnim emitiranjem od 7 do 19 sati. U njemu su zastupljeni informativni, vjerski, kulturni, obrazovni, manjinski, sportski i zabavni sadržaji.
S postavljenim novim antenskim sustavom poboljšana je kvaliteta signala i čujnosti Radija u krugu 50 kilometara. RGP danas emitira na frekvenciji 95,1 Mhz.
Od 8. veljače 2013. godine uz pomoć Grada Grubišnoga Polja Radio je smješten u novom prostoru u prizemlju poslovno-kulturne zgrade "Otkos 10".
U lipnju 2016. godine instalacijom tonskoga pulta, procesora zvuka i mikrofona dovršen je višegodišnji proces digitalizacije Radija, koji je omogućio Grad Grubišno Polje.
Direktor radija je Dražen Čvek, urednica programa Vesna Žagar Janošić, novinar i administrator Internet stranice Grada Michael Palijan, a tehničari Ivana Škec Horak, Antonio Kolarić i Tony Dvoržak.
Radio Grubišno Polje nalazi se na Trgu bana Josipa Jelačića 7 u Grubišnom Polju.
Telefoni: 043/485 039 i 043/485 127
e-mail:
rgp951@gmail.com
radio.grubisno.polje@bj.t-com.hr
radio.grubisno.polje1@bj.t-com.hr


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background