Radio Fokus

Lokacija: Srbija

Žanrovi: narodna, novosti

Web stranica: www.radioteka.org

Na konkursu Republičke radiodifuzne agencije Radio Fokus dobio je jednu od pet nacionalnih frekvencija u kategoriji radio-emitera.
Za vrlo kratko vreme Radio Fokus je stekao veliki ugled, veoma je citiran i izbio u red najslušanijih radija u srbiji.
Radio Fokus je nacionalni emiter i trenutno pokriva više od 90% teritorije Republike Srbije.
Prema poslednjem istraživnju radio „Fokus„ je sa svojim aktuelnim programom jedna od najslušanijih zabavno, muzičkih i informativnih radio stanica, a ima i veliki procenat kontakt emisija.
Gosti Radio Fokusa su predstavnici svih političkih partija, javni radnici, akademici, umetnici, sportisti.
Jedan od razloga velike popularnosti Radio Fokusa je odlična muzika koju sami možete da kreirate.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu