Radio Feral

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Tuzla

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: radio-feral.ba

Radio Feral je stoprocentno privatna, komercijalna radio stanica koja egzistira isključivo od marketinga i komercijalnog programa. Nismo počeli od nule, nego iz dubokog minusa, zapravo od apsolutne nule. U maloj konzervativnoj sredini, izuzev našeg, skromnog, običnog čovjeka, nikad nismo naišli na razumijevanje, o podršci nismo ni sanjali. Na natjecanju za dugoročne dozvole, Regulatornoj agenciji za komunikacije (CRA) za Regiju Tuzla prijavilo se 37 radio stanica. Radio Feral je po osvojenim bodovima bio – solidni šesti! Također, prošli smo i na natjecanju za Regiju Brčko, odnosno Zvornik, sa susjednim opštinama.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background