Radio Eurostar

Lokacija: Hrvatska, Umag

Žanrovi: mix

Web stranica: www.radioeurostar.hr

Od osnivanja odašiljamo 24 sata dnevno, a trenutno su zaposleni tehničari-voditelji Franko Muminović i Davor Luk, urednik i voditelj Stribor Filić te direktor Darko Tuđman.
Studio se nalazi u UTC-u Umag na adresi 1. svibnja 4, na četvrtoj etaži robne kuće. Posjetitelji i gosti koriste ulaz s umaške tržnice u uredski dio objekta. Točnu lokaciju možete vidjeti ovdje.
Glavni odašiljač nalazi se na brdu Kavruja (302 m) iznad naselja Krasica u blizini Buja. S te lokacije odašiljamo na 101,7 MHz od osnivanja radija.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background