Elmag radio

Lokacija: Crna Gora, Podgorica

Žanrovi: hitovi, zabavna

Web stranica: www.elmag.me

Ovaj radio nije u funkciji od 2018-12-31. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

ajslušanija radio stanica u Crnoj Gori realizuje cjelovit 24 - časovni program, koji je prilagođen svim starosnim grupama i slušaocima obezbjeđuje informisanost, ekskluzivnost i zabavu.
Informativna emisija VIJESTI se emituje na dva sata vremena od 07:00 do 21:00.
Jutarnji program (07:00 - 10:00) - koncipiran je tako da slušaoce informiše o svemu što bi trebalo da znaju kada se probude (servisne informacije, meteo bilten, važna dešavanja u zemlji i svijetu, kultura, sport, muzika, film – sve bez dosade i prazne priče).
Dnevni program (10:00 - 15:00) - u programskoj šemi ima vijesti, narodnu muziku, voditeljske blokove koji obuhvataju sve sfere života i interaktivnu komunikaciju sa auditorijumom (posredstvom interneta i SMS poruka), kontakt program.
Popodnevno-večernji program (15:00 - 22:00) - u programskoj šemi ima vijesti, zabavnu muziku, voditeljske blokove koji obuhvataju sve sfere života i interaktivnu komunikaciju sa auditorijumom (posredstvom interneta i SMS poruka), kontakt program.
Uopšte, muzički programski koncept je osmišljen tako da svaki slušalac može da pronađe "vrijeme za sebe".
Program ELMAG RADIJA namijenjen je najširem auditorijumu sa namjerom da zadovolji potrebe svih građana u oblasti informisanja i zabave.

Bulevar Save Kovačevića 50
Podgorica
Režija: 020 624 389
Organizacija: 069 504 002
Marketing: 069 020 010
email: radio@elmag.co.me
email: marketing@elmag.co.me


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background