Radio Džuboks Dolovo 102.7 FM - Pančevo

Lokacija: Srbija

Žanrovi: narodna, zabavna

Web stranica: radiodzuboks.com

Iako naziv "Džuboks" predstavlja sinonim za muzički radio, Radio Džuboks je mnogo više od muzičkog radija. Pored muzičkog programa koji je u najvećoj meri zastupljen, program radija Džuboks obuhvata i niz drugih sadržaja: informativne, obrazovne, kulturne, naučne, sportske i zabavne sadržaje što ga ubraja u emitera koji pruža opšte medijske usluge.
Na radiju Džuboks se emituje narodna muzika, prednost dajemo kvalitetnim pevačima i pravim proverenim hitovima ali pružamo šansu i svim novitetima koji zaslužuju vašu i našu pažnju.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background