Radio Dunav

Lokacija: Srbija, Apatin

Žanrovi: hitovi

Web stranica: www.radiodunav.com

Radio Dunav, Apatin je privatni elektronski mediji. U okviru privatnog preduzeća Stefan Street d.o.o. Apatin. Sadašnjom snagom predajnika od 1000 W pokriva područije opština Apatin ,Sombor, Subotica, Bačka Topola, Kula, Vrbas, Srbobran, Odžaci i Osijek (RH). Radio Dunav pokriva prostor od 60 km u poluprečniku i računa na 0,5 miliona potencijalnih slušalaca.
Ciljevi i načela programske politike Radio Dunava su doprineti pravovremenoj, sveobuhvatnoj i nadasve objektivnoj informisanosti građana, stvarati duhovnu klimu koja će pogodovati načelima višestranačkog, demokratskog društva, pružati medijsku podrsku razvoju lokalne samouprave i uprave, privrede, kulture i sporta, štititi demokratske i ljudske slobode, dostojanstvo i duhovni život građana, prirodnu okolinu i druge civilizacijske vrednosti, sarađivati s pripadnicima manjina, omogućiti komercijalnu promociju proizvoda i usluga, istrajati na ostvarivanju visoke profesionalne i tehničke visine radioprograma i negovati neposredni kontakt sa slušaocima.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background