Radio Drava

Lokacija: Hrvatska, Koprivnica

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.facebook.com

Biti prvi u prezentaciji novosti iz Koprivnice i okolice s podrucja kulture, gospodarstva i politike, sporta, zabave... svirati najbolju domacu i inozemnu glazbu po kojoj smo prepoznatljivi... zabavni, prirodni, objektivni... biti „in“ u svakom pogledu... zadatak je koji traje vec punih 16 godina!
Izrasli smo u prestižan medij za slušateljstvo urbane sredine u gradu Koprivnici i Koprivnicko-križevackoj županiji.
Jednostavno smo jednostavni... Mi smo Radio Drava!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background