Radio Đakovo

Lokacija: Hrvatska, Đakovo

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radio-djakovo.hr

Po svojoj programskoj orijentaciji i profesionalnom usmjerenju, Radio Đakovo gradski je i obiteljski radio, podjednako zanimljiv, otvoren i dostupan svim generacijama slušatelja, posebice onima koji svakodnevno očekuju i traže provjerenu, pravodobnu i objektivnu lokalnu informaciju.
Kao suvremeno opremljena radijska kuća komercijalne prirode i koncesijskog prostora koji obuhvaća grad, prigradska naselja i općine Đakovštine, program raznolikog sadržaja emitiramo 24 sata svih sedam dana u tjednu.
Tradicija postojanja duga gotovo 45 godina s epitetom jedinog elektroničkoga medija u gradu i Đakovštini, sve do novijega vremena (2004.), u prvi je plan kuće smjestila upravo cjelovitu informaciju od lokalnog značaja, što je i danas nedvojbeno udarna snaga "Radija u najboljim godinama".


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background