Radio Dijaspora Pop-Folk

Lokacija: Ex Yu Dijaspora

Žanrovi: narodna

Web stranica: www.radio-dijaspora.com

Kao rijeka Jonathan Swift-a
Pocetak velikih dogadjaja je – kao izvor velikih rijeka – cesto nezamjetljiv i mali, rekao je Jonathan Swift, slavni anglo-irski pripovjedac.
Tako i Radio Dijaspora svoj pocetak moze usporediti sa izvorom jedne rijeke, ciji je pocetak bio mali i nezamjetljiv, dok vrijeme nije ucinilo svoje, te se ova mala rijeka pretvorila u veliku i znacajnu, sa vaznim mjestom u svom krajoliku – krajoliku nasega world wide web-a.
Ideja Radia Dijaspore dolazi od naseg Pitbull-a, osnivaca i vaznog “dijelica” naseg radia, koji je svojim trudom i voljom pomicao buducnost Radia Dijaspore svakim danom prema gore. Svojim prvobitnim idejama za design, reklame i odrzavanje naseg radia, Pitbull je u prvim fazama izrade Radia Dijaspore igrao najvecu ulogu.
Nas zabavljac i najvazniji DJ – Civa, koji je mnoge slusatelje zabavio svojim programom i odusevio svojim talentom i otvorenosti prema svojim slusateljima/icama, koji je svake noci uspjeo da raspolozi mnoge tuzne duse i jos vise odusevi one sretne.
I nasa Ella, koja je odgovorna za nase tekstove, zanimljivosti i najnovija dogadjanja povezana za Radio Dijasporu.
Naravno, nista u zivotu nije lako, a zar bi i bilo zanimljivo da je tako?
Radio Dijaspora je se svojim tokom puno puta zaustavljala na raznim preprekama, koje je ipak snagom svog team-a lako savladala, ciji duh nikad nije klonuo te je s tim samo jos jaci postajao.
Svojim novim idejama team Radia Dijaspore je se potrudio da svojim slusateljima/icama omoguci sto bolji vizualni i akusticki ulaz na valove naseg radia.
Trudili smo se da nasim posjetiteljima/icama omogucimo sto bolje stranice, u cijem sadrzaju ce se ugodno osjecati, te bolju kvalitetu zvuka i s tim povezane zabave na nasem radiu.
Danas je team jako ponosan na sve uspjehe ali i na padove, jer su nam bas oni omogucili da budemo tu, gdje se trenutno nalazimo, te da nasa rijeka postane velika i znacajna, bas kao rijeka Jonathan Swift-a.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background